Oplossingen op maat.

Net als ons hele team zullen onze adviseurs werken om uw vertrouwen te winnen, u te begeleiden en u professioneel te adviseren bij uw keuzes. Wil je een afspraak? Verklaringen over een model? Belastingadvies? Of gewoon een partner tot uw dienst? Neem contact met ons op!

In onze ogen zijn alle klanten belangrijk. Of u nu een vloot van 3 voertuigen of 20 voertuigen heeft, wij bieden u dezelfde servicekwaliteit.

Als fleetklant bij Autostad profiteert u altijd van de beste kortingen en voordelen op ons volledige assortiment. We bieden voordelige voorwaarden aan professionele klanten die hun voertuigen gebruiken voor commerciƫle of sociale doeleinden.


Bekijk onze stock

DE OPEL BUSINESS PACKS

BINNEN BUDGET, BOVEN VERWACHTING.

Een schitterend uitgeruste bedrijfswagen binnen budget?

Hij staat voor u klaar.

Kies voor een Opel als bedrijfswagen en u weet dat u verwend wordt met een mooie standaarduitrusting. En als u kiest voor een Opel met Business Pack of Premium Business Pack, mag u nog veel meer verwachten. Nog meer comfort, nog meer technologie, nog meer rijplezier. En dat terwijl u binnen uw budget blijft.

Meer uitrusting, meer restwaarde

Ook naar de toekomst toe mag u hoge verwachtingen hebben met de Business Packs. Want met meer uitrusting creƫert u ook meer restwaarde dan u verwacht voor uw Opel.

Meer uitrusting, meer korting

Alle Opel Business Packs zijn cumuleerbaar met Opel fleetkortingen. U zal aangenaam verrast zijn als u ziet wat er allemaal binnen uw budget past.

Fleet Testdrive

Klaar voor een testrit boven verwachting?

De beste manier om een wagen beter te leren kennen, is een testrit. Zeker voor een Opel met de uitgebreide uitrusting van een Business Pack. En die krijgt u van ons: ga op weg op met de Insignia, de nieuwe Mokka X, de nieuwe Zafira of de nieuwe Astra.

Klaar voor meer uitrusting?

Tijdens deze testrit kunt u uitgebreid kennismaken met het comfort, de toptechnologie en het rijplezier. Elke Opel met Business Pack of Premium Business Pack zal u aangenaam verrassen. Hij is precies wat u van een bedrijfswagen verwacht en nog veel meer.

Klaar voor een goede deal?

Wilt u uw favoriete Opel na testrit het liefste houden? Dan mag u ook heel wat voordelen verwachten. Zo zijn alle Business Pack of Premium Business Pack cumuleerbaar met Opel fleetkortingen. En dankzij de ruime uitrusting bent u ook zeker van een hoge restwaarde.

Uw fleetadvisor

Peter

Peter Vancaudenberg

T: +32 16 30 82 88

GSM: +32 499 73 38 17

peter@autostadgroep.be
Timothy

Timothy Vispoel

T: +32 16 30 82 72

GSM: +32 494 06 36 01

timothy.vispoel@autostadgroep.be